Saturday 4 May 2024

Na het Ottomaanse Rijk islamofascisme marcheert opnieuw door Europese straten

Om Europa te vernietigen, besloten de linksen die Europa tientallen jaren hebben geregeerd islamitische migranten te importeren.

 Migratie van moslims naar het dar-al-harb,het huis van oorlog waar de islam nog niet heerst, een religieuze plicht is en gebaseerd is op islamitische doctrines.De al-hijra is een 1400 jaar oude veroveringsstrategie en de belangrijkste stap in het verspreiden van de islam en een voorbereiding op de jihad.Dit is naar het voorbeeld van de grondlegger van de islam, Mohammed, want al-hijra verwijst natuurlijk naar Mohammeds migratie van Mekka naar Medina in 622 na Christus en markeert het begin van de islamitische jaartelling. Onder het mom van takiyya(liegen) wordt de stap-voorstap methodologie van het migratieproces uitgetekend om de gastheergemeenschap waar de moslims zich bevinden te onderwerpen. Dit moet uiteindelijk uitmonden in de toepassing van de islamitische wet, de Sharia.Dit model is de ‘immigratiedoctrine’ en voorziet de mechanismen en procedures die gevolgd moeten worden door toegewijde en vrome moslims om de wereld te veranderen in een dar-al-islam of huis van de islam.Alhoewel de islam ten tijde van Mohammed en vele jaren nadien werd verspreid door militaire expansie, werden vele bestaande islamitische gemeenschappen en landen zoals Indonesië, Maleisië, Oost-Afrika, West-Afrika, delen van Indië en centraal-Azië verworven door immigratie.

Sinds de islamitische massa-immigratie moeten joodse scholen beveiligd worden en worden lessen over de Holocaust van het rooster geschrapt.Dat komt gewoon door de islam.West-Europa importeert al jaren nieuw antisemitisme,meegebracht door migranten uit de Arabische wereld.Waar mensen dertig jaar geleden in Europa nog zonder problemen als jood herkenbaar over straat konden, verdwijnen keppeltjes nu onder een baseballpet.Die hardnekkig gedroomde linkse 'inclusieve samenleving' is inmiddels al lang uitgemond in een naargeestige, onderling vijandige en hopeloos verdeelde eilandengroep van parallelle samenlevingen. En elke moskee is een onderdeel van de loopgraaf van waaruit de islam de westerse samenleving bespuugt, verkettert en onder vuur neemt. Dat laatste letterlijk.


https://www.gotquestions.org/Nederlands/argument-bestaan-God.html

https://x.com/DecaniMonastery/status/1769076783909933207

https://x.com/raviagrawal3/status/1788281769352933761

No comments:

Post a Comment